طرز تهیه کیک مرغ:
سینه مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل و مقداری آب لیمو بپزید .پیازچه ها را هم به صورت حلقه حلقه خرد کنید .
گردو و ژامبون را هم ریز خرد کنید ، مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. همه مواد خرد شده را داخل آسیاب سبزی خرد کن بریزید .
ماست را هم با سس مایونز و خامه مخلوط کنید و به مواد خرد شده اضافه کنید تا مایه نرمی بدست بیاید.
لبه های قهوه ای نان تست را ببرید و نان ها را در یک ردیف کف ظرف مورد نظرتان بچینید و از مواد آماده شده به اندازه یک لایه 2 سانتی روی نان بمالید .
وقتی تمام سطح نان را با مایه پوشاندید یک لایه نان دیگر روی مایه کیک بگذارید و به همین شکل تا تمام شدن مواد این لایه ها را ادمه دهید.البته بهتر است کیک دو طبقه شود .
چون ممکن است لایه بیش از حد ، باعث جدا شدن لایه ها شود.
روی لایه آخر و دیواره کیک را با سس مایونز کاملا بپوشانید و برای اینکه روی کیک را رنگی کنید میتوانید از آب لبو ، یا آب تره و یا هویج استفاده کنید.
کاهو را ریز خرد کنید و دیواره های اطراف کیک را با کاهو یا پیازچه خرد شده بپوشانید و روی کیک را هم با هر چیزی که به فکرتان میرسد تزیین کنید . فقط سعی کنید تا عطر و طعم کیک را تغییر ندهید.
بهتر است سس مخلوط ماست و خامه را به اندازه کم و در چند مرحله درست کنید چون میزان سس بستگی به مواد کیک شما دارد که چقدر سس جذب کند.

ترفندهایی برای خوشمزه تر کردن کیک مرغ:
- فراموش نکنید که مایه کیک مرغ باید به غلظت مایه سالاد الویه باشد. از سوی دیگر مقدار مواد طبق سلیقه و ذائقه خود و خانواده تان قابل تغییر است برای مثال می توانید مقدار ماست و سس مایونز را بیشتر یا کمتر کنید. مقدار مرغ را بیشتر کنید یا تعداد تخم مرغ ها را کمتر کنید.
- می توانید از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید یا هر نوع ژامبونی که می پسندید را به مایه کیک مرغ اضافه کنید.
- میتوانید نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدید به شکل مثلث برش دهید و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهید و رویش را به دلخواه تزیین کرده و زیرش کاغذ شیرینی قرار دهید تا شکل شیرینی تر رو تداعی کند .
- مواد کیک دلبخواهی است میتوانید از نخود فرنگی ، هویج ، ذرت ، شوید و غیره استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک مرغ
کیک مرغ جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
کیک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: ساناز و سانیا
:: بازدید از این مطلب : 279
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1